Ce am cumpărat de zilele “ofertelor negre”

Ce am cumpărat de zilele “ofertelor negre”

Ne-am gândit că ar fi bine să vă povestim și vouă despre produsele pe care le cumpărăm pentru animalele noastre. De curând au fost zilele cu “oferte negre” de care am profitat și iată ce am luat pentru pisici:

  • 2 zgărzi calmante de la Felisept pentru Mojo și Bagheera. Mojo poartă deja a -2-a zgardă și nu mai anxioasă în preajma celorlalte pisici, iar Baggy o poartă de vreo 3 săptămâni și e vizibil mai calm, iar tendința de marcare a teritoriului pare că s-a mai diminuat.
  • un spray calmant cu iarba mâței de pulverizat în cutiile de transport pentru a face drumurile la veterinar mai puțin stresante. Îl pulverizăm și în culcușuri, și în mobilierul de cățărat, iar pisicilor le place să adulmece aceste locuri imediat după.
  • pastă GimCat Gastro Intestinal cu prebiotice și fibre care sprijină digestia și flora intestinală.. Avem câțiva motănei cu sensibilitate gastrointestinală și folosim frecvent produse cu pro și prebiotice. Toate pisicile mănâncă pasta de la GimCat cu plăcere, iar scaunul a căpătat consistență.
  • pastă cu malț GimCat pentru eliminarea ghemotoacelor de păr.
  • o pungă de nisip de la Tigerino Special Care. Folosim 2 tipuri de nisip pentru 7 litiere: în 2 dintre litiere punem Tigerino Special Care și consumăm 2 saci pe lună; în celelalte 5 litiere folosim Biokat Diamond Classic și folosim 7-8 saci pe lună. În total 9-10 saci de câte 10-12 Kg de nisip pentru 7 litiere pentru 14 pisici pe lună. Am testat multe mărci și am rămas la astea pentru că fac puțin praf și neutralizează bine mirosurile.
  • mâncare umedă de la Bozita.
  • mâncare umedă de la Applaws.
  • un sac de 10 Kg de mâncare uscată de la Iams, pe care o vom da amestecată cu mâncarea uscată obișnuită de la Bozita. Pisicuțele au avut înainte o pungă de testare de la Iams pe care au mâncat-o cu poftă si atunci m-am gândut că oferta de 20% reducere cumulată cu 10% reducere pe întreaga comandă este de nerefuzat. Iar pisicuțele vor savura și se vor bucura de un gust proaspăt în masa lor zilnică.
  • scutece pentru cățelușul Zen de 2,5 luni, de la Panda și Seni, de uz uman, din Kaufland, care au o absorție foarte bună și sunt mai accesibile ca preț comparativ cu cele pentru căței.

În curând vin ofertele de Moș Nicolae și de Crăciun. În cazul în care vreți să ne faceți un cadou, aveți aici conturile nostre.🎁🎄

Vă mulțumim mult, mult, mult❣️❣️❣️

💭💭💭 Chiar așa, voi ce mâncare, ce nisip, ce suplimente și ce accesorii utile cumpărați de obicei pentru pisicuțele voastre? Ne puteți scrie pe pagina noastră de Facebook sau pe Instagram.

DISCLAIMER: Aceasta nu este o recomandare. Este doar experiența noastră pe care o împărtășim cu voi.