Poveștile lui Micul Prinț, Zorro & Bruno

Poveștile lui Micul Prinț, Zorro & Bruno

♥️ Vrem să vedem filmul ăsta în care Micul Prinț, Zorro și Bruno și-au găsit familia potrivită care să-i prețuiască pentru tot restul zilelor!

🐶 MICUL PRINȚ e energic și cu mult chef de joacă. Are nevoie de un loc unde să alerge în voie și peste care să simtă că domnește. E prietenos cu alți câini atâta timp cât toți știu că el e Prințul.

🐶 ZORRO postează în dur și îți lasă impresia că n-are el nevoie de mângâieri. De fapt e o mască pusă de teama de a nu fi prins în lanț. Sub ea se ascunde un suflet cald, dornic de joacă și afecțiune.

🐶 BRUNO e sfios, dar prinde curaj de îndată ce îi oferi o mângâiere. Poate sta liniștit în culcușul lui ore întregi gândindu-se la nemurirea sufletului. Dacă îl lauzi, zâmbetul din ochii lui și codița agitându-se ridicată sus în aer, te vor copleși și-ți vei dori să-l iei în brațe și să-l asiguri că viața lui nu va fi decât bună și frumoasă de aici înainte.

🎁 MICUL PRINȚ, ZORRO și BRUNO au trăit doar pe stradă și în adăpost. Nu știu să meargă în lesă și nu i-a învățat nimeni manierele de bază. Cu răbdare și afecțiune vor învăța să fie cei mai buni câini pe care i-ați putea avea. Se simt bine atunci când vă sunt pe plac.

🏡 Ideal ar fi ca fiecare din cei 3 să aibă un partener de joacă. MICUL PRINȚ poate sta foarte bine lângă o parteneră câine, în timp ce ZORRO și BRUNO ar fi o pereche numai bună de adoptat împreună. Zorro și Bruno stau în același țarc. Se joacă, dorm și își țin de urât unul altuia. Niciunul nu e pretențios. Dacă ar avea o curte unde să alerge în voie și un loc bine pregătit pentru iarnă, ar fi foarte mulțumiți.

 

☀️ 🩺💉✂️ MICUL PRINȚ, ZORRO și BRUNO au 4 ani, sunt deparazitați, vaccinați, sterilizați, au carnet de sănătate și pașaport.

 

💌 CONTACTAȚI-NE ❣️
E foarte greu să punem toate informațiile într-un mesaj. Dacă v-au furat inima, nu ezitați să ne scrieți și să ne întrebați despre ei: asociatie@bagheera-jacques.org
sau 🖌 mesaj pe pagina noastră de Facebook

 

👉🏻 SHARE❣️
Dacă Micul Prinț, Zorro și Bruno nu sunt potriviți pentru voi, vă rugăm ajutați-ne să-i promovăm și dați mesajul mai departe.

🧡💚 Mult succes, copiii! Călătoriți pe Internet și aflați-vă familia!💚🧡

 

The tales of Micul Prinț, Zorro & Bruno🧡