Timothée & Chalamet după 2 ani

Timothée & Chalamet după 2 ani

🐾 Azi se împlinesc 2 ani de când am stat jumătate de zi să-i prindem pe TIMOTHÉE & CHALAMET care au fost abandonați pe câmpul din fața casei noastre. Doi bătrâni de 80 de ani au oprit mașina, au scos un transportor de pisici și au eliberat frumusețile astea două. Aveau doar șase luni atunci.

Ne-am chinuit să-i prindem pentru că fugeau speriați de noi. Am sărit gardul vecinului care nu era acasă, dar care ne-a îngăduit prin telefon să-i intrăm în curte, să-l recuperăm pe Timothée. Apoi am sărit gardul vecinei care ne-a spus că Chalamet se află la ea în curte.

Desigur, nu-i chema așa atunci. Dar imediat ce i-am adus acasă și am început să-i promovăm pentru adopție, ne-am gândit că numele lor ar putea sugera că îi vom da numai împreună.

🛎 Oricâte postări am făcut, oricâte inimioare au obținut, copiii nu și-au găsit casă și au rămas la noi. Au devenit niște motani tare iubitori și lipicioși. Orice pui de pisică nou venit le caută compania, iar ei îi primesc cu căldură în preajma lor.

🧡 Au petrecut 2 ani la noi, dar dacă cineva se îndrăgostește iremediabil de ei și le poate oferi o viață în răsfăț, ne poate scrie să discutăm mai multe.

💚 TIMOTHÉE & CHALAMET.

Primele două poze sunt făcute azi. A treia este din primele zile de acomodare la noi.