Micul Prinț și Zorro au nevoie de o familie

Micul Prinț și Zorro au nevoie de o familie

Pe Micul Prinț și pe Zorro i-am cunoscut vara asta. Fuseseră abandonați pe lângă un parc și au rămas acolo. I-am hrănit, le-am dat apă, i-am deparazitat și sterilizat cu ajutorul financiar al oamenilor ce au răspuns apelului nostru.

Dar strada sau parcul nu sunt locuri potrivite pentru câini ai nimănui. Mereu vor fi oameni incomodați de prezența lor. Așa se face că Micul Prinț a ajuns într-un adăpost public, iar Zorro a reușit pentru moment să scape fugind.

L-am vizitat pe Micul Prinț la adăpost. S-a bucurat să ne vadă, a dat din coadă, s-a urcat pe gratii, ne-a pupat mâinile, apoi și-a spus oful și a plâns. Pe lângă drama despărțirii de fratele său, Micul Prinț s-a trezit dintr-o dată închis într-un loc necunoscut. I se citesc tristețea, groaza și disperarea în ochi și în fiecare gest. Are un adăpost, are apă și hrană, nu este amenințat cu eutanasierea, însă are nevoie să fie liber și iubit de cineva. Niciun câine nu ar trebui să treacă vreodată prin așa experiență. Asta ar fi posibil dacă oamenii și-ar steriliza animalele.

Cel din parc, Zorro, plânge la rândul lui și își tot caută fratele. E trist, speriat și caută cu disperare alinare.

Micul Prinț și Zorro au alergat toată vara pe câmpurile de lângă parc. Inițial erau sfioși, însă curând au căpătat încredere și ne-au lăsat să ne apropiem de ei.
Micul Prinț și Zorro au cam 1-2 ani și sunt de talie medie (15-18 kg). Sunt câini blânzi, iubitori și recunoscători pentru atenția pe care le-am acordat-o. Pentru toată aventura pe care au avut-o până acum în viață, merită și trebuie să aibă o viață liniștită de câine fericit.

Vă rog să mă ajutați să le găsesc un cămin! Dacă nu sunteți voi familia pe care o așteaptă Micul Prinț și Zorro, vă rog dați mesajul mai departe, să-i ajutăm să-și găsească oamenii potriviți.

Uitați-vă în ochii lor. Sunt mulți câini care așteaptă să fie salvați. Însă tot ce putem face pentru moment este să ajutăm câte un câine pe rând.

Dacă vreți să-i adoptați pe Micul Prinț și pe Zorro, vă rugăm să ne scrieți în privat și vă vom detalia procedura de adopție.

Vă mulțumim❣️ Soarta Micului Prinț și a lui Zorro se va scrie cu mâinile voastre!