Micul Prinț, Zorro și Bruno

Micul Prinț, Zorro și Bruno

Micul Prinț, Zorro și Bruno sunt în siguranță acum.

Îi mulțumim Danei, care s-a implicat în găsirea unui foster și care a plătit prima lună de cazare și mâncare pentru cei trei. Daniela, ești un înger!

L-am scos pe Micul Prinț din adăpostul public, i-am prins pe Zorro și Bruno cu tranchilizare de la distanță ca să-i ducem la adăpostul temporar. Toți au acum carnete de sănătate, sunt vaccinați. Zorro are chiar și pașaport.

Avem nevoie de bani pentru cheltuielile la veterinar de până acum (580 lei) și pentru următoarea lună de foster + mâncare (725 lei) pentru Micul Prinț, Zorro și Bruno.

Am înființat asociația în speranța de a ajuta și de a schimba viața unor suflete în bine. Pe rând, unul câte unul.

Noi, Asociația Bagheera & Jacques, nu avem nicio susținere de la vreun ONG mai mare din România sau din străinătate. Nu primim bani de la bugetul de stat. Nu avem niciun parteneriat cu nimeni. Singura sursă de venit sunt banii din buzunarul nostru și banii primiți din donații de la iubitorii de animale. Ca să putem ajuta în continuare ne trebuie sprijin financiar.

Vă mulțumim din suflet celor care ne ajutați lună de lună, trimestrial sau ocazional! Celor care cumpărați ilustrații făcute de Cristina! Celor care dați SHARE de fiecare dată mesajelor noastre, fie că este un strigăt de ajutor, fie că e de bucurie! Fără voi, nu am putea să facem toate acestea!

Nu v-am întrebat dacă vreți să ne fiți alături când am ales să ne dedicăm viața necuvântătoarelor. Dar animalele străzii sunt responsabilitatea noastră a tuturor. Oamenii needucați vor exista întotdeauna. Unii vor arunca pentru că vin alții să strângă. Unii vor arunca din prostie, alții din ignoranță, alții din răutate, alții din lipsă de bun simț și așa mai departe. Și vom veni noi și vor veni alții ca noi sau mai puternici ca noi, să culegem împreună de pe străzi. Asta nu se va schimba niciodată.

Fiți buni și haideți să facem un bine pentru Micul Prinț, Zorro, Bruno! Ce-a fost cel mai greu a trecut. Acum avem nevoie de bani pentru datorii și pentru întreținerea câinilor.

Vă rog, SHARE! Poate sunt oameni care vor să ajute, dar nu știu de noi! Poate sunt oameni care vor să-i adopte măcar de la distanță pe unul dintre cei 3 câini!

Pe pagina Cristinei și pe pagina asociației găsiți toate detaliile despre activitatea noastră.

♥️♥️♥️

***
Asociatia Bagheera Jacques
IBAN: RO66BTRLRONCRT0541176601
Banca Transilvania
Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22

PayPal: cristinaliliana.olteanu@gmail.com

Revolut: https://revolut.me/cristinaliliana
***

Mulțumim!

——————
Mai multe despre Micul Prinț, Zorro și Bruno: