Mesaj de Crăciun

Mesaj de Crăciun

Este prima dată în 3 ani de zile când avem brad în casă. Și e prima dată în 3 ani de zile când simțim din nou magia Crăciunului. Crăciunul acela pe care îl așteptam cu sufletul plin de emoție și bucurie pe când eram mici. Crăciunul acela e din nou aici după foarte mulți ani.

🎄 🎁 🎄 Și în atmosfera asta vă mulțumim cu recunoștință fiecăruia dintre voi pentru compasiune, înțelegere, susținere, încurajare.

🎄 Vă mulțumim vouă, celor care ați ales să redirecționați 20% din impozitul pe venit/profit către organizația noastră.

🎄 Vă mulțumim vouă, din “Grupul celor 3” care donați recurent lună de lună în contul asociației.

🎄 Vă mulțumim vouă, celor care ați completat formularul 230 prin care ați redirecționat 3,5% din impozitul pe venit către organizația noastră.

🎄 Vă mulțumim vouă, celor care v-ați făcut un obicei din a ne face surprize în conturi atunci când nu ne așteptăm.

🎄 Vă mulțumim vouă, celor care răspundeți punctual apelurilor noastre și ne ajutați să strângem bani pentru fiecare caz specific.

🎄 Vă mulțumim vouă, celor ce cumpărați picturi, produse cosmetice homemade sau orice lucruri vă propunem spre vânzare sau a fi primite în contul unei donații.

🎄 Vă mulțumim vouă, celor care ne donați produse: jucării, litiere, zgărzi, transportoare, pătuțuri, mâncare și câte și mai câte.

🎄 Vă mulțumim vouă, celor ce ați adoptat suflete de la noi și le iubiți și prețuiți.

🎄 Vă mulțumim vouă, celor ce stați alături de pagina noastră, celor ce distribuiți postări, celor ce ne lăsați inimioare și 👍🏻(ok, sau orice alt emoticon ☺️).

🎄 🎁 🎄 Vă mulțumim cu recunoștință și căldură. Nu am putea să facem ce facem fără ajutorul vostru. Fiecare contribuție oricât de mică sau mare pentru noi înseamnă enorm. Înseamnă energie pentru a putea continua. A fost un an greu pe care voi l-ați mai îndulcit. Vă mulțumim!

În imagine e pisica Alma care era doar un pui când a dat naștere unor pui, care a stat despărțită de puii ei o săptămână și care s-a luminat dintr-o dată când i-am adus lângă ea. A fost vizibil momentul în care viața a început din nou să fie prezentă în corpul ei. Povestea e lungă, însă pe scurt, abia după o săptămână i-am găsit puii vlăguiți. Acum puii au 4,5 luni și încă sug, iar pentru Alma sunt cea mai mare bucurie. Îi strigă prin toată casa, îi primește să sugă, se joacă și doarme cu ei. Alma ne-a impresionat și ne-a arătat, nu că am fi avut nevoie de dovezi, dar ne-a arătat cum pot iubi pisicile, cât de importantă e legătura fizică și emoțională între mama pisică și puii ei, cum despărțirea mamei de pui poate provoca traume profunde. E ca în pagina aceea de Facebook: Animalele sunt oameni și ele.

Vă dorim tuturor un Crăciun Fericit, plin de compasiune și dragoste! Să vă apreciați sufletele îmblănite și să le acordați o îmbrățișare și din partea noastră! Cu siguranță noi le vom îmbrățișa pe ale noastre din partea voastră.

🎄🧡🎄🎁🎄 Crăciun Fericit! 🎄🎁🎄💚🎄