Adăpost pentru copiii hoinari din magazie

Adăpost pentru copiii hoinari din magazie

🐾💫🐾 Ei sunt copiii din magazie: Mascatul și Negrul. Sunt hoinari. Dar le-am pregătit locuri bune de adăpostit în magazie. Și adevărul e că atunci când e mai frig afară sau când plouă, îi găsim cuibăriți în culcușuri fie noapte, fie zi.

🐈‍⬛💫🐱 Pe Negrul îl știm de vreo 2 ani, știam că e sterilizat. Pe Mascat l-am dus acum vreo trei săptămâni la doctor și l-am sterilizat. Era mai sfios inițial: venea în magazie și mânca, dar se ferea de noi. I-am câștigat încrederea și acum adoră să-l răsfățăm cu mângâieri.

⛺️🛖⛱️ Negrul doarme în cortul verde luat de pe Zooplus din magazinul de recompense, pe care l-am căptușit cu burete de 2 cm grosime luat dintr-un magazin de bricolaj. I-am mai pus straturi de păturici din pluș. Mascatul doarme în căsuța pe care am primit-o cadou (mulțumim, Iulia!), pe care am căptușit-o cu același burete peste care am pus bucăți dintr-un cojoc vechi. Sperăm să le fie bine și să treacă peste iarnă mult mai ușor.

🐾💫🐾 Ne-am dori să putem face asta pentru toate pisicile ce au nevoie de un adăpost? Cu siguranță! Aceștia sunt pașii mici care ne duc către acolo. Să ne rămâneți aproape!