Amour, dragostea noastră

Amour, dragostea noastră

😴 Doarme mica Amour.

☀️ Am găsit-o anul trecut pe 16 iulie, la motorul mașinii. Un ghemotoc de 2 luni care și-a pus toate farmecele în funcțiune să ne cucerească. Sigur că a reușit. E lipicioasă, afectuoasă, iubitoare, adoră să stea în brațe, să fie mângâiată și răsfățată.

🧸 De obicei ultimul venit își găsește alinare în penultimul venit în casă. Așa a fost cazul și aici: Amour s-a lipit de Carina, care a adoptat-o de-a binelea. Așa se face că Amour a copiat câteva din apucăturile Carinei. Nu se lasă până nu obține ce vrea, e curajoasă și are încredere în ea.

🎀 I-am căutat o familie, însă în ciuda faptului că postările cu ea de pe grupuri au adunat sute de inimioare și zeci de comentarii, Amour n-a avut nicio cerere de adopție. Așa că Amour a rămas la noi, în Casa Pisicilor.

🎀 Amour are acum 7,5 luni. A fost sterilizată acum două săptămână și s-a trezit după operație de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Iubește pisicile și câinii deopotrivă. Se gudură pe lângă toți și îi îmbie mereu la o porție de răsfăț. Și iat-o: așa doarme ea sprijinită de Oliver. N-are nicio grijă și așa și trebuie.