Betelgeuse, steaua noastră supergigantică roșie

Betelgeuse, steaua noastră supergigantică roșie

💫⭐️💫 Povestea lui Betelgeuse pe pământ este o poveste de dragoste. A fost un motan iubitor și foarte lipicios. Era mereu în brațele cuiva, fie că era câine, pisică sau om. Seara venea și se cuibărea în noi, oamenii lui. Dormea adesea cu limbuța mică și roz uitată afară. Era curios, făcea salturi uimitoare la joaca cu undița și alerga după laser fără oprire. Își iubea frații Solaris și Perseu cu care forma un trio electrizant. Betelgeuse era cel mai atașat de oameni dintre frații lui.

⭐️ Betelgeuse a fost unul dintre cei cinci pui ai pisicii Mona. I-am salvat pe toți din magazia unui service auto unde se ascundeau printre cutii grele și erau mereu în pericol să se rănească. Erau mici, sfioși, cu blana murdară și julituri ici și colo. Pisica Mona a vrut să-i salveze și i-a adus aproape de oameni. Chiar dacă era încă sfioasă și se ferea de oameni, le-a cerut ajutorul pentru pui. Așa că i-am creat Monei un univers și i-am numit puii: Betelgeuse, Perseu, Solaris, Jupiter și Andromeda. Cei doi din urmă și Mona au fost adoptați în familii iubitoare. Betelgeuse, Perseu și Solaris au rămas la noi.

💫☄️💥 Betelgeuse s-a întors către stele în zorii zilei de 18 decembrie. A fost o stea gigantică roșie care ne-a luminat viața timp de un an, cinci luni și 3 zile. Continuă să o facă de sus și are grijă ca dorințele noastre să se împlinească.

💫☄️💫 Îți mulțumim că ai fost alături de noi pe pământ, stea supergigantică roșie, atât de delicată!