Sfârșit de săptămână plin de surprize

Sfârșit de săptămână plin de surprize

Acest sfârșit de săptămână a fost plin de surprize pentru noi. Am primit în contul asociației donații generoase care ne-au pus un zâmbet pe față și ne-au făcut să începem săptămâna cu inima sus. Pe lângă ajutorul financiar evident, donațiile voastre înseamnă pentru noi validare, înseamnă încredere că suntem pe drumul cel bun și înseamnă energie să mergem mai departe și să facem lucruri tot mai pari. Pas cu pas.

🙏🏻
Vă mulțumim cu inima plină de recunoștință Eugen L., Delia-Maria P., Felicia C. Am vrea să scriem cu litere mari numele vostru întreg, însă știm că sunt persoane care preferă anonimatul. Sunteți îngerii noștri păzitori. Fără oameni ca voi nu am putea face ceea ce facem!
Ne-ar plăcea tare mult să putem să vă mulțumim personal într-un mesaj. Lăsăm aici adresa noastră de e-mail și dacă aveți plăcerea vă invităm să ne scrieți:
asociatie@bagheera-jacques.org

🧡
Ea este Luna. Luna Baloona. Luna Pruna. Luna Căpșuna. Luna Plina. Are 6 ani și face tratament pentru cistită. Pentru a depista afecțiunea am făcut analize de sânge și o ecografie. Când ai 20+ pisici și 9 câini aceste costuri înseamnă enorm. Și când ai atâtea suflete e inevitabil să nu existe câteva care să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Vă mulțumim din suflet!
❣️