Procedură adopție

Pentru a ne asigura că animalele noastre ajung în familii responsabile și iubitoare, avem un proces de verificare a potențialilor adoptatori. Ne rezervăm dreptul de a refuza potențiali adoptatori dacă considerăm necesar.

În primul rând, procesul de adopție implică completarea și trimiterea unui Formular de Adopție, disponibil pe pagina fiecărui animal spre adopție.

Dacă evaluarea formularului este pozitivă, urmează o vizită la domiciliul potențialului adoptator pentru a ne cunoaște mai bine și a vedea mediul în care va trăi animalul ce urmează a fi adoptat.

Politica de returnare

Dacă trebuie să renunțați la animal, condiția este ca acesta să fie returnat la Asociația Bagheera & Jacques. Îi vom găsi o nouă familie adoptivă. Avem această politică pentru că nu vrem ca vreun animal salvat de noi să ajungă vreodată pe stradă sau într-un adăpost public.

Un angajament pe viață

Animalele sunt pentru toată viața. Când adoptați un animal e un angajament pe care vi-l luați față de animal pentru toată viața acestuia. Noi suntem aici să răspundem la întrebări și să rezolvăm probleme. Adoptând o pisică sau un câine de la Asociația Bagheera & Jacques, vă luați angajamentul de a-i oferi dragoste, atenție și îngrijire medicală pentru toată viața animalului, care poate fi de 20 de ani. Este un angajament serios, dar care este plin de satisfacții.

Dacă nu vă puteți lua acest angajament pe termen lung și totuși vreți să faceți ceva pentru animale, vă primim în grupul Părinților Foster, puteți deveni voluntar al asociației sau puteți sponsoriza o pisică sau un câine ce se află în grija asociației. Sunt modalități de a face diferența în viața animalelor, fără un angajament atât de îndelungat.

Adopție & Foster

O experiență cu totul nouă pentru tine și micul tău prieten.

Micul Prinț
20211211103943
Bruno
20211211122307
Zorro
20211211131255
Amandina
20220621175733

 

*în acest moment Asociația Bagheera & Jacques nu are un adăpost care să fie casa mai multor suflete. Animaluțele spre adopție de pe acest site sunt doar cele pe care le avem în grijă direct, în casele noastre / sediul asociației. Prin relațiile cu alte asociații/adăposturi te putem ajuta să găsești sufletul pe care ți-l dorești alături.